Binance TR Referans Kodu: DS77KZW8 2024

Binance TR Referans Kodu Nedir ve Nasıl Kullanılır? Kripto para piyasasında hızla büyüyen Binance TR, Türk yatırımcılar için sunduğu fırsatlarla dikkat çekiyor. Binance TR Referans Kodu ise bu fırsatlardan birisidir. Bu blog yazısında, Binance TR Referans Kodu nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır gibi sorulara yanıt bulabileceksiniz. Ayrıca, referans kodunun sonradan eklenip eklenemeyeceği ve nerede bulabileceğiniz hakkında da bilgi vereceğiz. Böylelikle, Binance TR platformunda daha avantajlı alım ve satım işlemleri gerçekleştirebileceksiniz. Hazırsanız, gelin bu referans kodunun detaylarına birlikte göz atalım.

Binance TR Referans Kodu Nedir?

Binance TR referans kodu “DS77KZW8 ”, Binance Referans Kodu: ” RDKC9DF3″ kodunu kullanarak yeni bir Binance üyesi olarak, kripto para işlemlerinde %20 komisyon indirimi alabilirsiniz.

Binance TR’de yeni bir hesap oluşturuyorsanız, bir “Referans Kimliği (kodu)” alanını göreceksiniz. Bu, bir Referans kodu girmenize izin veren isteğe bağlı bir alandır. Binance TR kullanan bir arkadaşınız varsa, onlardan size referans kodunu göndermelerini isteyebilirsiniz. Yada Referans kodu alanına ” DS77KZW8″ kodunu ekleyerek alım-satım işlemlerinizde Binance TR referans kodu sayesinde yüzde %20 indirim alabilirsiniz.

Bu makalede Binance TR’in ne olduğunu, Binance TR referans kodunun ne olduğunu ve Binance TR referans kodunun nasıl kullanılacağını öğreneceksiniz.

Binance TR nedir?

Binance TR, dünyanın en popüler kripto para borsası olan Binance’nin türkiye için kurmuş olduğu kripto para borsasıdır. Binance Borsası, 2017 yılında “CZ” olarak da bilinen Changpeng Zhao tarafından kuruldu. Binance ilk olarak Çin’de kuruldu, ancak Çin hükümetinin kripto para birimleri üzerindeki artan kontrolü nedeniyle şirket merkezini Malta’ya taşındı. ve şuanda genel merkezi Malta’da bulunmaktadır.

Changpeng Zhao
Changpeng Zhao

Binance TR’de Bitcoin, Ethereum, Solana, Tether ve Binance Coin(BNB) gibi kripto para birimleri alıp satabilirsiniz. Ayrıca Binance TR’in App Store ve Google Play Storeda mobil uygulaması da bulunmaktadırBu nedenle, mobil cihazınız üzerinden kripto para işlemleri ve ticareti yapabilirsiniz. Binance TR borsada bir sorunla karşılaşırsanız, canlı sohbet yoluyla destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Binance TR borsası referans kodu 2024

Binance TR Referans Kodu: DS77KZW8 yeni trbinance.com üyeleri, referans kodunu kullanarak kaydolabilir ve kripto para işlemlerinde %20 komisyon indirimi alabilirsiniz.

Binance TR Referans Kodu, Binance Türkiye’nin kullanıcılarını desteklemek ve teşvik etmek amacıyla sağladığı bir özelliktir. Bu referans kodu, mevcut kullanıcının yeni bir kullanıcıyı Binance’a davet ettiği ve bu davet sonucunda yeni kullanıcının işlemler yapması durumunda, hem davet eden hem de davet edilen kullanıcılara çeşitli avantajlar sunulmasını sağlamaktadır.

Binance TR Referans Kodu aracılığıyla yeni bir kullanıcının işlem yapmasıyla, davet eden kullanıcıya komisyon indirimleri ve farklı hediyeler verilmektedir. Aynı şekilde, yeni kullanıcıya da bazı özel imkanlar ve avantajlar sunulmaktadır. Böylece her iki taraf da Binance kullanımından daha fazla fayda sağlayabilmektedir.

OKU  Dogecoin Nedir? Dogecoin’in Geleceği ve 2025 Fiyat Tahmini

Bir Binance TR Referans Kodu kullanarak kayıt olan kullanıcılar için birçok ayrıcalık mevcuttur. Bu ayrıcalıklar arasında komisyon indirimleri, özel kampanyalar, hediye promosyonları ve diğer avantajlar bulunmaktadır. Bu sayede, kullanıcılar Binance platformunu daha avantajlı bir şekilde kullanabilir ve yatırımlarını maksimum seviyede değerlendirebilirler.

Binance TR referans kodu “DS77KZW8”

Bu kodu Binance TR kayıt sayfasındaki “Referans Kimliği (opsiyonel)” alanına kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.

  • Referans Kimliği alanını bulmak için “Referans Kimliği (opsiyonel) başlığını genişletmeniz gerekmektedir.
  • Bu, yönlendirme kodunu yapıştırabileceğiniz “Referans Kimliği (opsiyonel)” alanını açacaktır.
  • Alan isteğe bağlı olsa da, sizlere fayda sağlayacağı için yönlendirme kodunu kullanmak her zaman en iyisidir.
  • Ardından ekrandaki talimatları izleyin ve kayıt işlemini tamamlamak için e-postanızı doğrulayın.
  • Bu işlem sayesinde, borsada her işlem yaptığınızda %20’e kadar komisyon kazanacaksınız.

Binance TR referans kimliği nasıl kullanılır?

Binance TR referans kimliğini kullanmak için borsada yeni bir hesap oluşturmanız gerekir. Hesap oluşturma sürecinde, kullanmak için “Referans Kimliği (opsiyonel)” alanına “DS77KZW8 ” yapıştırın. Mobil cihazınızda Binance TR uygulamasını kullanıyorsanız, alan varsayılan olarak gizlenecektir. Bunu ortaya çıkarmak için “Referans Kimliği (opsiyonel)” başlığına dokunmanız gerekir. “Referans Kimliği (opsiyonel)” başlığına dokunduktan sonra “Referans Kimliği” alanı görünecektir. Ardından, “ DS77KZW8 ” referans kodunu yapıştırarak kullanabileceksiniz.

Referans Kimliği kullanarak bir hesap oluşturduğunuzda, yönlendirme, borsada yaptığınız her işlem için size %20’e kadar komisyon kazandıracak.

Binance Referans Kodu 2024

Binance TR borsası trbinance.com referans kodu “ DS77KZW8 ”, BİNANCE GLOBAL binance.com borsası için Referans Kodu arıyorsanız: RDKC9DF3 kodunu kullanarak yeni bir Binance üyesi olarak, kripto para işlemlerinde %20 komisyon indirimi alabilirsiniz.

Binance TR Referans Kodu Sonradan Eklenebilir mi?

Her geçen gün daha fazla insan kripto para dünyasına adım atıyor ve Binance TR gibi popüler borsaları kullanmaya başlıyor. Binance TR, Türkiye’deki kullanıcıların en çok tercih ettiği kripto para borsalarından biridir ve birçok avantaj sunmaktadır. Binance TR Referans Kodu da bu avantajlardan biridir. Ancak merak edilen sorulardan biri de, Binance TR referans kodunun sonradan eklenebilip edilemeyeceğidir.

Öncelikle, Binance TR referans kodu nedir biraz açıklığa kavuşturalım. Binance TR referans kodu, yeni kullanıcıların Binance TR’ye kayıt olurken kullanabilecekleri özel bir koddur. Bu kodu kullanarak Binance TR’ye kayıt olan kullanıcılar, çeşitli avantajlardan faydalanabilirler. Bu avantajlar arasında indirimler, bonuslar ve ekstra özellikler bulunmaktadır.

Peki Binance TR referans kodu sonradan eklenebilir mi? Hayır, sonradan ekleme seçeneği bulunmamaktadır. 

Binance TR  %25 BNB komisyon indirimini

Binance TR borsasında ekstra olarak ödeyeceğiniz komisyonu daha da indirmeniz için binance tr kullanıcılarına özel olarak sunulan bu seçeneği aktif hale getirdiğinizde komisyon ödemeleriniz BNB ile % 25 oranında daha az bir miktar ödeyerek bir avantaj elde edebilirsiniz.

DS77KZW8” Referans Kodu AvantajlarıNasıl Kullanılır?
İşlem ücretlerinde indirimEkstra kazanç fırsatıMevcut kullanıcılar için de geçerliPlatforma üye olun Profil sekmesine tıklayın Referanslar bölümüne gidin Referans kodunu ekleyin
baskılı ıslak mendil