60 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar 2023

İhtiyaç kredilerinde vade sayısı bankalara göre değişiklik göstermektedir. Yıllar bazında bankaların vade sayısı devlet tarafından düzenlenmektedir. Ayrıca bankaların sunmuş olduğu kampanyalar ile de bu durum değişiklik göstermektedir.

60 ay vade ile kredi veren banka var mı?

TEB Bankası tarafından müşterilere 0.99 faiz oranıyla cazip ve uygun vadeli krediler vermektedir. Banka 2023 yılı ile birlikte 50 bin TL ihtiyaç kredisini 60 ay vadeli bir şekilde vermektedir. Sunulmuş olan bu önemli kredi ayrıca 3 ay ertelemeli bir şekilde verilmektedir.

Banka ayrıca ihtiyaç kredisi dışında konut kredisi ve taşıt kredisinde de cazip kredi imkanı sunmaktadır. Baka konut kredisini en uygun koşullarda 120 ay vadeli bir şekilde sunmaktadır. Alacağınız aracın fiyatına göre de taksitlendirmeler sunmaktadır. Araç kredilerini banka 48 aya kadar vadeyle sunmaktadır.

Ziraat Bankası 60 ay vadeli kredi veriyor mu?

Ziraat Bankası müşterilerine en uygun koşullarda krediler vermektedir. Bireysel olarak ihtiyacı bulunan vatandaşlara banka 60 ay vadeli olarak kredi sunmaktadır. Bankanın sunmuş olduğu bu krediye birçok yöntemle başvuru yapabilirsiniz.

  • İnternet üzerinden; Kredi kullanmak isteyen vatandaşlar bankanın sitesine girerek başvuru yapabilirler. Kredi puanı hesaplamanızın yapılmasından sonra kredi uygun olması durumunda hesabınıza yatar.
  • Mobil bankacılık; Ziraat bankası müşterisi olmanız durumunda yapacağınız mobil başvuruyla kredinizi hızlı bir şekilde hesabınıza aktarabilirsiniz.
  • SMS Kredi; Telefonunuzun SMS kısmını kullanarak da başvuru yapabilirsiniz. Hızlı bir şekilde kredi puanınız hesaplanmakta ve size geri dönüş yapılmaktadır.
  • Şubeden kredi; Türkiye de ki istediğiniz Ziraat Bankası şubesine giderek başvuru yapabilirsiniz.

Banka İhtiyaç kredisi sunduğu gibi konut, taşıt ve tatil kredisinde de müşterilere cazip vadeli krediler sunmaktadır. Konut kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara 120 ay, taşıt kredisi 48 ay ve tatil kredisi 36 ay olacak şekilde banka kredilerini vatandaşlara sunmaktadır.

Vakıfbank 60 ay vadeli kredi veriyor mu?

Vakıfbank üzerinden kullanacağınız ihtiyaç kredileri en fazla 48 ay vadeli olarak sunulmaktadır. 36 ay olarak devam etmekte olan vade sayısı son düzenlemeyle birlikte 48 aya çıkarmıştır. Banka ihtiyaç kredisi noktasında bu şekilde bir karar ile yoluna devam etmektedir. Daha yüksek taksit sayısına sahip olan kredileri de bulunmaktadır. Konut kredilerinde banka 120 ay vadeli kredi sunmaktadır. Üstelik konut kredisinden vergi daha az alınmasından dolayı daha cazip faiz koşullarında verilmektedir.

Bankanın kredi faiz oranları ve vade sayıları zaman zaman değişiklik göstermektedir. Bu nedenle sürekli olarak kampanyalar bölümünü takip etmek gerekecektir.

OKU  Ziraat Bankası Kredi Erteleme Nasıl Yapılır? 2023

Garanti Bankası 60 ay vadeli kredi veriyor mu?

İhtiyaç kredisi noktasında vade sayısını devlet belirlemektedir. Bu sebeple banka en fazla 48 ay vadeli bir şekilde ihtiyaç kredisi sunmaktadır. Daha fazla vade sayısını yasal olarak sunması mümkün değildir. İhtiyaç kredisi noktasında uzun vade sunamasa da banka konut kredisinde en fazla taksit sunan bankalardan birisidir. Tüm bankalar 120 gibi konut kredisi vadesini belirlerken Garanti Bankası 180 ay vadeli olarak sizlere kredi sunmaktadır.

İlginizi Çekebilir: Garanti Bonus Gold Trink Nedir?

Konut kredisi noktasında yüksek bir vade sunan banka taşıt kredisinde de işi koşullarda kredi vermektedir. 48 ay vadeli bir şekilde taşıt kredisi vermekte olan diğer bankalara göre daha fazla taksit sunmaktadır. 60 ay vadeli bir şekilde taşıt kredisi Garanti Bankası tarafından sunulmaktadır.

Akbank 60 ay vadeli kredi veriyor mu?

Akbank birçok alanda müşterilerine kredi sunmaktadır. Bazı kredilerin vade sayısı 60 ve üzerindeyken bazı krediler daha az vadelidir. Örnek vermek gerekirse taşıt kredisi almak isteyen vatandaşlara anlaşmalı noktalardan araç almaları halinde 60 ay vade sunulmaktadır. Anlaşmalı olmayan noktalardan alacağınız araçlar ile ilgili olarak 48 ay vade uygulaması bulunmaktadır.

Tatil kredisi kullanmak istemeniz durumunda 36 ay vadeli bir şekilde krediniz kullanabilirsiniz. Ayrıca ihtiyaç kredisi almak istemeniz durumunda ise alacağınız kredi en fazla 48 ay olmaktadır. Bu sınırları devlet belirlemektedir. Konut kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara 120 ay vadeli bir şekilde kredi sunulmaktadır.

Şekerbank 60 ay vadeli kredi veriyor mu?

Türkiye de en fazla konut kredisi vadesi sunan bankası olarak Şekerbank gösterilmektedir. Banka 20 sene vadeli olarak sizlere konut kredisi vermektedir. Bu diğer bankaların vade sayısından oldukça yüksektir. 240 aya tekamül etmektedir.

Konut kredisi dışında banka taşıt, ihtiyaç, tatil kredisi gibi kredileri de uygun koşullarda vermektedir. Taşıt kredilerini 12 ay ile 48 ay arasında vadeli bir şekilde sunmaktadır. İhtiyaç kredilerini ise banka yasal sınırlar çerçevesinde sunmaktadır. 36 ay olan vade sayısı son düzenlemeyle 48 aya çıkarılmıştır. Tatil kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar ise 36 ay vadeli bir şekilde kredi kullanmaktadır.

Bankaların kredi vadeleri gibi faiz seviyeleri de farklılık göstermektedir. Bankaların internet sitelerine girerek sunulan vade seçeneklerini ve faiz oranlarını takip edebilirsiniz. Sürekli olarak değişkenlik gösteren kampanyaları takip edebilirsiniz.

Yorumlar kapalı.

baskılı ıslak mendil