2022 ve 2025 Arasında Patlayacak 10 Kripto Para

Kripto para piyasası son birkaç yıldır gelişiyor. Kurumsal para akışı ve düzenleyici ortamın netleşmesi beklenen kripto para birimlerinin önümüzdeki yıllarda ortalamanın üzerinde bir getiri sağlaması bekleniyor. 

Bununla birlikte, her gün piyasaya yüzlerce yeni kripto para sürüldüğünden, yatırımcıların hangi coinlere yatırım yapacaklarını belirlemesi çok zor olabilir. Bu nedenle yatırımcılar, 2022 ve sonrasında hangi kripto para birimlerinin patlama potansiyeline sahip olduğunu bilmek istiyor. Bu yazıda, 2022 ve 2025 yılları arasında patlama yapması beklenen ilk on kripto para birimini sizler için listeledik. 

2022 ve 2025 Arasında Patlayacak İlk On Kripto Para Birimi

1. Bitcoin

Bitcoin’in 2022’de yapacağı çok şey var ve bu yıl satın alınacak ilk 10 kripto para birimi arasında öne çıkıyor. 2009’da kurulan Bitcoin, son on yılda benimsenmesinin arttığını gördü ve şimdi ülkeler tarafından bile benimseniyor. Bitcoin’in kurumsal olarak benimsenmesi, hem şirketlerin hem de hedge fonlarının Bitcoin’e girmesiyle birlikte yükselişte. 

Artan benimsenmesinin yanı sıra Bitcoin, Ayı piyasasının sona erme işaretleri göstermesiyle birlikte Bitcoin, 2022 ile 2025 arasında patlayabilecek ilk 10 kripto para arasında kolayca öne çıkıyor. 

2. Ethereum

Ethereum dünyanın en büyük akıllı sözleşmeler platformudur. Ethereum, bu yıl için çok şey yapıyor ve 2022’de büyük karlar için satın alınacak kripto para birimlerinden biri.

Ethereum 2.0’a Ethereum geçişi bu yıl tamamlanıyor ve Ethereum’a daha fazla geliştirici ilgisi çekecek. Bunun nedeni, Ethereum’u daha ölçeklenebilir ve işlemlerini daha ucuz hale getirmesidir.

Ethereum da son zamanlarda büyümesinde etkili olan bir diğer faktör ise son aylardaki deflasyonist durumda olmasıdır. Daha fazla Ether yakıldıkça, Ethereum oldukça karlı olabilir. Bu, onu 2022 ve 2025 arasında patlayacak ilk 10 kripto para biriminden biri yapıyor.

MORGANTOWN, WV – 31 DECEMBER 2017: Ethereum or ether coin lying on top of similar golden coins to illustrate cybercurrencies

3. Cosmos

Cosmos , farklı blok zincirlerinden Dapp’lerin iletişim kurmasına yardımcı olan bir kripto para birimi projesidir. Web 3.0 uygulamalarını ileriye dönük internetin itici gücü haline getirmek için tasarlanmıştır. 

Benzer işlevlere sahip başka projeler mevcut olsa da, Cosmos geliştiricilerin platformunun üstünde Dapps oluşturmasına da olanak tanır. Halihazırda hızla büyüyen bir Dapps ekosistemine sahip, bu da değer büyümesi düşündüğünde Evren Temelleri ve pazardaki potansiyeli, Cosmos’u şüphesiz 2022 ve 2025 arasında patlamaya hazırlanıyor. 

4. Decentraland 

Decentraland , bugün piyasadaki en büyük Metaverse kripto para birimleri arasındadır. şu anda Decentraland Metaverse’de gerçekleşen çok sayıda anlaşmaya da yansıyor. Örneğin, bu yıl, tümü Decentraland Metaverse üzerine inşa edilen Samsung ve diğer en iyi şirketleri içeren anlaşmalar yapıldı. 

Metaverse çekiş kazandıkça, en iyi sanal dünya platformları merkezsiz kalkabilir. Bu nedenle, Decentraland’in 2022 ve sonrasında patlayabilecek en iyi kripto para birimleri arasında olması mantıklı.

OKU  Bitay referans kodu: 62720514 (GÜNCEL)

5. Sandbox

Sandbox aynı zamanda bir yatırım olarak oldukça umut verici görünen bir Metaverse projesidir. Sandbox, 2022’ye benimseme açısından çok çekişmeli başladı. Örneğin, yakın zamanda Warner Music ile sanal müzik konserlerine ev sahipliği yapmak için bir anlaşma yaptı. 

Sandbox ayrıca yakın zamanda Metaverse’inde yeni yaratıcı uygulamalar oluşturmak isteyen projeleri finanse edecek multi-milyonluk bir fon duyurdu. Bu, hızla büyüyen oyna-kazan oyun ekosistemi ile birleştiğinde; SAND, 2022 ile 2025 arasında patlama yapacak en iyi 10 kripto paradan biridir. 

6. Chainlink

Chainlink , merkezi olmayan bir oracle kripto para birimi platformudur. Kriptonun bu yönüyle en büyüğüdür ve tüm rakiplerinin toplamından daha fazla benimsemeye sahiptir. Bu hakimiyet, Ethereum ve Solana dahil olmak üzere akıllı sözleşmelerindeki en iyi projeler tarafından benimseniyor. 

Chainlink, akıllı sözleşmelerin işlevlerini gerektiği gibi yerine getirmesini garanti eden verilerinin kalitesiyle bilinir. Hibrit akıllı sözleşmelerin kullanımı sayesinde oldukça ölçeklenebilir. Tüm bu faktörler, Chainlink’in 2022 ile 2025 arasında en çok patlayan 10 kripto paradan biri olduğuna işaret ediyor.

7. BNB

BNB Binance borsası ve ilgili ürünlerindeki ücretler için kullanılan bir kripto para birimidir. Binance ürün ailesi 2017’den beri büyüme yolunda olduğundan, değerin yıllar içinde arttırdı.

Binance piyasaya çıktığında sıradan bir kripto para borsasıydı. Bugün, borsada yüzlerce kripto var. Binance’in artık bir kripto başlatma platformu ve hatta en iyi DeFi platformu olan Binance Akıllı Zinciri var. 

Bütün bunlar BNB için daha da büyük bir talep yaratıyor. BNB’nin deflasyonist belirteçleri ile birleştirildiğinde, BNB, 2022 ve 2025 arasında patlayacak en iyi 10 kripto para birimi arasında kaçıramaz. 

8. Avax

Avax bugün piyasadaki en ölçeklenebilir ve düşük ücretli platform blok zincirlerinden biri olarak kendine bir yer buldu. Bu özellikler, benimsenmesinin geçen yıl içinde büyüdüğünü gördü ve Ethereum’un en büyük rakiplerinden biri haline geldi. 

DeFi’nin önümüzdeki yıllarda büyümeye başlamasıyla Avax, kesinlikle 2022 ve 2025 arasında patlayacak en iyi kripto para birimlerinden biri. 

9. Terra-luna

Luna toplam değer açısından piyasadaki en büyük ikinci blok zinciri platformu haline geldi. En büyük kullanım durumu, istikrarlı ve düşük düzenleme riski olan algoritmik kararlı madeni paraların piyasaya sürülmesinde olmuştur.

Sabit coin’ler İle birlikte Kripto para piyasasının giderek daha önemli bir yönü haline gelen Terra, 2022’de patlayacak en iyi kripto para birimlerinden biridir.

İlginizi çekebilir: Shiba Inu (SHIB) Geleceği 2022-2025-2030

10. Shiba Inu

Shiba Inu, 2020/21 Dogecoin meme rallisi sayesinde popülerliğe yükselen bir meme paradır.

Piyasa, önümüzdeki birkaç yıl içinde büyük olasılıkla yapacağı gibi yeniden yükselişe geçerse, Shiba Inu tekrar parabolik gidebilir. Bu nedenle Shiba’nın 2022 ile 2025 yılları arasında patlaması bekleniyor. 

Yorumlar kapalı.

baskılı ıslak mendil